субота, 5. август 2017.

SKANDAL: LOKALNI PIJANI KAFEDŽIJA IZ BEČEJA DALIBOR KEKIĆ IZVREĐAO EKIPU koja je trebala direktno da prenosi koncert Riblje Čorbe

Psovkama i uvredama, kojima su svedoci bili konobari i ugostiteljski radnici, oterao novinare i ostavio javnost bez živog prenosa koncerta.
U toku snimanja dokumentarnog serijala "Jedna reka, dva grada", naša ekipa je naišla na neočekivano divljačko i primitivno ponašanje u Bečeju.
LOKALNI propali kafedžija i propali političar, koji je kafić prepisao na suprugu, pošto je sklon aferama i krađama opštinskog budžeta (LDP + SNS) (o čemu je izveštavao portal Moj Bečej, https://mojbecej.rs/pravda-na-strani-bum/
https://mojbecej.rs/demanti-mitrovica-nisam-ucinio-nikakve-protivzakonitosti-niti-zloupotrebe/), izvređao ekipu nezavisne televizije koja je trebala direktno da prenosi koncert RIBLJE ČORBE u BEČEJU, večeras oko 20 časova. Novinari su ga prijavili policiji u Bečeju.
Nakon ovoga novinari su se udaljili sa koncerta i zaključili da se snimanje obustavlja do daljeg.
Dalibor Kekić je inače poznat po tome što je tražio da mu javna preduzeća u Bečeju na čije je čelo postavljao svoju sestru, kumove, drugove, školuju dete u inostranstvu, dok bečejski narod umire od gladi i rade za mizerne plate.

Ovo je jedan samo slučaj neradnika i mizantropa koji ništa u životu nije mogao da stekne mimo politike a uređvanje bašte kafića iz opštinskog budžeta je vrh njegove mizerno-lokalne vlasti, kao i seksualno uznemiravanje sekretarice (o čemu je sama svedočila vašem izveštaču).
D. Bošković

Ads by Google



1 коментар: