уторак, 18. јул 2017.

KAD NEMAŠ DAN RADNOG STAŽA - TEŠKO RAZUMEŠ RADNIKE - A inače si retard i debil samo i to ne možeš razumeti U STVARI JEBALI VAS INVESTITORI!

Sinoćna emisija na RTS u kojoj je gostovala predsednica Vlade Republike Srbije, javno je ogolila tragičnu srpsku realnost. No hrabri srpski narod ne treba nad tom činjenicom da plače, nego čvrsto po ko zna koji put u svojoj istoriji, da stisne zube i pročisti sebe, društvo, privredu, zdravstvo, sudstvo i sve druge institucije u napaćenoj zemlji Srbiji. Ljudi koji nemaju jedan dan radnog staža, teško mogu u situacijama štrajkova, da razumeju radnike. Ne razumeju oni njih ni u jednoj drugoj situaciji npr. u onoj kad su se zaduživali, davali im subvencije pod nenormalnim okolnostima za šta je direktno kriv Mlađan Dinkić i kasnije Aleksandar Vučić, koji će odgovarati sudu istorije i sudu naroda.
POGLEDAJ VIDEO


Žena koja nema decu teško može razumeti roditeljstvo. A TO JE UPRAVO SRBIJA DANAS sa isturenom frigidnom lezbejkom na čelu. Aleksandar Vučić koji kod TITA ne bi mogao biti čistač klozeta (Marko Vidojković), ovih dana vešto izbegava radnike FIJATA, GOŠE, GORENJA... belosvetskih hoštaplera kojima su upravo on i svi oni oko njega dali subvencionisano pravo da se ovako ponašaju (još su ih pride zaštitili i ugovorima). 
Ekonomisti, oni kojima je zabranjeno da se pojavljuju na zvaničnim i državnim medijima, preko you tube moraju da se obraćaju naciji i govore im činjenice i podatke koliko smo propali. Ali nama više stručnjaci za to ne trebaju. Mi to osećamo na svakom ćošku.
Naročito mi se zgadio taj isti RTS ali zbog prirode svog posla moram da ga gledam, kada je pre neko jutro neka fensara od putopisne voditeljke pola sata objašnjavala kako možemo lepo da se provedemo po Španiji, Kosta BRAVI itd. Dabogda svi završili iza te iste brave i Kosta i svi ostali.
D. Bošković



Ads by Google



Нема коментара:

Постави коментар